Prijskampen

De deskundigheid en de kwaliteit van het ‘Bookhamershof’ en van de vleesgroothandel ‘Havian’ staan hoog aangeschreven bij de mensen met kennis van zaken uit de vee- en vleessector. Beide bedrijven zijn kwaliteitsvolle, eerlijke en klantvriendelijke ondernemingen.

In 2004 werd de bekwaamheid van het management beloond toen men de bedrijfsleider van het ‘Bookhamershof’ en van de vleesgroothandel ‘Havian’, de heer Jos Hanselaer, uitriep tot "ondernemer van het jaar" voor de regio Dendermonde.

Verder werden reeds vele prijzen weggekaapt op de veeprijskampen van Anderlecht (alreeds vele jaren gestopt met keuringen), Antwerpen, Zomergem en Moeskroen. Deze prijskampen zijn voor slachtrijpe runderen. 

In 2009 werden in Zomergem en in Moeskroen 2 verschillende dieren van het ‘Bookhamershof’ bekroond met de titel: ‘kampioen van de jaarmarkt’.

2010 was een ‘grand cru jaar’ want hier wonnen we zowel de ‘kampioen van de jaarmarkt’ in Antwerpen, Zomergem als ook in Moeskroen met 3 verschillende runderen.

In 2011 wonnen we de kampioen van Zomergem. Dat jaar heeft men ook voor de eerste maal de landsgrenzen overgestoken. Onmiddellijk boekte men internationaal succes op één van de grootste, zo niet de grootste, prijskamp van Nederland te Schagen. In Schagen kaapte een rund van het ‘Bookhamershof’ de kampioenstitel weg.